Overgewicht is een probleem van alle tijden. Naar alle waarschijnlijkheid zal er nooit een tijd zijn waarin we geen overgewicht en obesitas meer kennen. De markt met afslank en dieet producten zal daarom altijd goede zaken doen.

Wanneer je kijkt naar alle mogelijke manieren om af te vallen en gewicht kwijt te raken dan zul je zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Van jezelf leren gezond te eten, meer beweging en sporten. Tot aan het volgens van dieetplannen, het nemen van supplementen of andere afslankproducten.

Afvallen kan op meer manieren dan je denkt

Binnen alle mogelijke methodes om af te vallen, vind je weer een reeks aan producten die je hierbij kunnen helpen. Hoewel we bij dieet en afslankproducten direct denken aan shakes of supplementen. Zijn de hulpmiddelen voor sporten zoals kettlebells, sportkleding of andere accessoires ook producten die uiteindelijk bijdragen aan jouw gewichtsverlies. Lees ook onze andere tips om sneller af te vallen.

Producten die bijdragen aan (in)direct gewichtsverlies

Daarom nemen we 5 populaire producten om gewicht kwijt te raken onder de loep. Deze producten kunnen dus van alles zijn en hebben niet specifiek te maken met direct afvallen of snel afvallen. Wanneer je gaat sporten zul je wat langer bezig zijn, dan wanneer je een crash dieet volgt.

Wel zullen we bij elk afzonderlijk product vermelden hoe deze je kan helpen met afvallen, en wat de eventuele voor en nadelen hiervan zijn.

●     Supplementen.

Alleen supplementen heb je in vele soorten. Meestal zijn supplementen bedoeld om een bepaalde voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen waar je een tekort van hebt te verhogen. Stoffen die je niet direct via je voeding binnenkrijgt kun je op deze manier toch innemen.

Daarnaast heb je ook supplementen die je helpen met afvallen. Neem als voorbeeld het Easyline dieet schema box met supplementen. Dit is een compleet pakket om in 30 dagen af te vallen. Hierin zitten vervolgens verschillende capsules zoals vetverbranding capsules, detox en gewichtsverlies capsules.

●     Maaltijdshakes.

Een van de meest gebruikte snel afvallen manieren zijn maaltijdshakes. Deze shakes bevatten veel eiwitten en geven je snel een vol verzadigd gevoel waardoor je minder honger hebt en toch vol zit. Het nadeel van maaltijdshakes is dat je doorgaans weinig vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Je zult hiernaast dus wel weer bepaalde supplementen moeten innemen om niet ziek te worden.

Maaltijdshakes of ook wel eiwitshakes of dieet shakes genoemd zijn prima om snel gewicht te verliezen. Maar dit moet je niet te lang gebruiken want dan richt je alleen maar schade aan. Zowel maaltijdshakes als de voedingssupplementen genoemd in dit artikel kun je met veel voordeel bestellen bij voordeeldrogisterij.

●     Groene (dieet) thee.

Een goede manier om afvalstoffen af te stoten en de vetverbranding te stimuleren is door het drinken van groene thee. Ook wel het groene thee dieet genoemd. Wanneer je jezelf kunt aanleren om 3 tot 4 koppen groene thee per dag te drinken, zul je merken dat je gewicht gaat verliezen.

Verwacht geen snel effect, want het is en blijft een natuurlijk manier om af te vallen. Je hebt daarom ook geen speciale dieet thee nodig. Groene thee drinken is meer dan voldoende en heeft nog veel meer goede eigenschappen dan alleen het stimuleren van de vetverbranding.

●     Yoga mat.

Zoals eerder vermeld zijn er ook producten die je helpen met afvallen door te sporten. We weten dat de meeste mensen die op zoek zijn naar informatie over afvallen, vooral op zoek zijn naar dieet producten die direct helpen. Dan kom je dus uit bij de eerder genoemde supplementen en dieet shakes.

Echter geloven wij dat de beste manier naar een gezond en slank leven voldoende beweging door middel van sport en een gezond voedingspatroon is. Daarom hebben we tussen de 5 populaire producten om gewicht kwijt te raken ook twee producten vermeld die je kunnen helpen, maar waar jezelf wel wat voor moet doen.

Yoga is erg populair, niet alleen bij vrouwen maar ook bij mannen. Het is een toegankelijke manier van sporten. Zonder dat je intensief en met hoge intensiteit gaat bewegen, verbrand je toch veel calorieën.

Om thuis Yoga te kunnen beoefenen heb je op z’n minst een goede yogamat nodig. Verder kun je een goed Yogaboek kopen met daarin instructies voor verschillende Yoga Bewegingen en oefeningen. Een andere manier is door op bijvoorbeeld Youtube op zoek te gaan naar Yoga tutorials. Hier kun je veel van leren en wordt je binnen no time zelf een Yoga expert en zo slank als je maar wilt.

●     Zumba sticks

Net als Yoga is ook Zumba erg in trek. Vooral vrouwen doen massaal aan Zumba. De intensiteit ligt hoger dan bij Yoga maar het is minstens zo leuk. Bij Zumba wordt gebruik gemaakt van zogenoemde Zumba sticks. Deze kun je overal kopen en heb je in verschillende gewichtsklassen.

Ook Zumba kun je zelf thuis oefenen met de hulp van blogs, vlogs of How to Zumba boeken. Daarnaast kun je net als Yoga, ook Zumba lessen bij bijna elke sportschool in de buurt vinden.

Wat is jouw reden om niet af te vallen?

Of je het er nu mee eens bent of niet. Hierboven staan 5 populaire producten om gewicht kwijt te raken. Er zijn er natuurlijk nog veel meer. Maar waar het bij afvallen vooral om gaat is dat je het gewoon gaat doen. De vele informatie en mogelijkheden kunnen voor mensen ook weer een reden zijn om uit te stellen. Daarom hebben we je 5 simpele voorbeelden gegeven van hoe je kunt afvallen. Het uitvoeren is nu aan jou, succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *