Of je nou wilt afvallen om van de overbodige kilo’s af te komen of je gaat voor een sixpack voor komende zomer. Je wilt natuurlijk optimaal afvallen en geen spieren verliezen. Daarom hebben wij een lijstje van 3 supplementen gemaakt die jou helpen bij het verbranden van vet en het behouden van spiermassa. Lees dus snel verder!
Overtuigd van onderstaande 3 supplementen? Dan kan je deze bestellen op Vitaminstore met korting via deze link.

Supplement 1. Whey Isolaat

Whey isolaat eiwitten zijn zeker erg nuttig tijdens het afvallen. Door dit supplement te nemen kom je gemakkelijk aan de hoeveelheid eiwitten die je binnen moet krijgen om spiermassa te bouwen en te behouden. Zeker als je bezig bent met een dieet is het lastig om aan de optimale hoeveelheid eiwitten te komen. Om spiermasse te behouden tijdens het afvallen is het dus verstandig om Whey als supplement te nemen. De eiwitten zorgen er ook voor dat je minder snel honger hebt en dat spieren herstellen na een training.

Supplement 2. Cafeïne

Cafeïne is ‘s werelds meest gebruikte legale pepmiddel. Van nature komt dit stofje uit koffie. Wist je trouwens dat cafeïne in kleine hoeveelheden ook in thee zit? Verder bevatten ook energiedrankjes, chocolademelk en frisdranken cafeïne. Dit stofje heeft direct effect op vetverlies en bevordert daarnaast ook nog je sportprestaties. Niet voor niets staan cafeïne supplementen dan ook in onze top 3 beste supplementen tijdens het afvallen.

Supplement 3. Groenethee-extract

Bovenstaande twee supplementen klonken je misschien bekend in de oren, maar heb je wel eens gehoord van Groenethee-extract? De gezondheidsvoordelen van groene thee zijn al lange tijd bekend, maar om deze voordelen echt te merken moet je enorm veel kopjes thee drinken. Daarom kan je beter kiezen voor een groenethee-extract in poeder- of pilvorm om de positieve effecten te merken tijdens je dieet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *